30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDivertismentDoar cei mai inteligeti pot rezolva exercitiul urmator in mai putin de...

Doar cei mai inteligeti pot rezolva exercitiul urmator in mai putin de 20 de secunde

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Jocurile de inteligență reprezintă varianta complexă a ghicitorilor și a puzzle-urilor, implicând logica alternativă în rezolvarea lor. Prin abordarea lor inovatoare, aceste jocuri pentru te provoacă să analizezi neconvențional și să găsești soluții dincolo de tiparele obișnuite. Înfruntă aceste provocări și dezvoltă-ți abilitățile cognitive într-un mod captivant și stimulativ!

Pentru a ajunge la soluție, trebuie să folosești o minte creativă, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta. Așadar, am venit cu un test de inteligenţă special în care trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a fi corect exerciţiul din imaginea regăsită aici.

Mută două beţe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul

În imaginea regăsită mai jos, trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrit pentru a fi corect exerciţiul. O minte alertă poate rezolva acest puzzle în 20 de secunde. Trebuie să analizezi cu atenție numărul și poziția bețelor de chibrituri din imagine

Dacă nu ai reușit să, răspunsul îl poți găsi aici

În acest test de inteligenţă special, trebuie să mutați doar 2 bețe de chibrituri pentru a obține ca rezultat cifra 3. Pentru a obține acest număr, trebuie să schimbați, de fapt, operația de calcul, apoi veți putea obține rezultatul dorit.

Cu alte cuvinte, operația va deveni din 74-3=3 în 14-11=3, tot ceea ce aveți de făcut este să mutați un băț de chibrit de la prima cifră din operație, adică cifra 7. În același timp, ca să obțineți rezultatul, va mai trebui să schimbați al doilea băț de chibrit de la a doua cifră 7. Făcând asta veți opține următoarea operație, 14-11, ia rezultatul va fi, după cum v-ați dat seama, 14-11=3.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version