26.4 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăACTUALITATEDOCUMENT - A apărut dovada legăturii între candidatul USR la Primăria Constanța,...

DOCUMENT – A apărut dovada legăturii între candidatul USR la Primăria Constanța, Stelian Ion, și mafia imobiliară de la malul mării

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mamaia, premiul special pentru cea mai bună statiune de pe litoral

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai...

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Garsoniera ANL obținută prin fraudă de Stelian Ion, actual deputat USR, la Poarta 6 a portului Constanța a fost schimbată cu o alta, tot ANL, dar în zona de lux Faleza Nord. Între timp, însă, garsoniera primită la schimb, de 37 mp, s-a transformat într-un apartament de 67 mp, informează newsweek.ro.

În decembrie 2019, într-o lungă postare pe Facebook, Stelian Ion expedia un subiect fierbinte într-un paragraf:

“În 2005, prin HCL 460/2005, alături de alte 117 persoane, am primit o repartiție pentru o garsonieră într-un bloc din cartierul Poarta 6, zona Piața Roșie. Am locuit acolo în calitate de chiriaș până în 2015, când am reușit să efectuez un schimb de garsoniere pentru zona Faleză Nord, iar în septembrie 2016 am cumpărat această din urmă garsonieră la prețul de cca. 21.500 euro, o sumă stabilită prin hotărâre de guvern. Aceasta este garsoniera în care locuiesc și în prezent împreună cu soția și cu cei doi copii.”

Pentru cine nu cunoaște Constanța, poate să pară un schimb cu totul banal. La o căutare pe hartă, însă, operațiunea începe să ridice multe semne de întrebare. Astfel: garsoniera primită de Stelian Ion de la ANL în 2005 este pe strada Brizei, în zona portului Constanța, Poarta 6. O zonă ieftină din punct de vedere imobiliar.

Garsoniera cu care a făcut schimb, însă, se află pe strada Pescarilor, adică în zona Faleza Nord, una din cele mai scumpe zone din Constanța, la câteva aruncături de băț de plajă.

În mod evident, se pune întrebarea de ce ar face persoana care se afla în garsoniera de pe Faleza Nord acest schimb dezavantajos.

Conform Hotărârii de Consiliu Local (HCL) Constanța nr. 189 din 2014, la propunerea celui care era atunci viceprimar, Decebal Făgădău, Stelian Ion a făcut schimbul imobiliar.

Citește continuarea pe newsweek.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version