29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăStirea zileiDovezile arata ca adversara Simonei Halep a trisat la Wimbledon! Romanca noastra...

Dovezile arata ca adversara Simonei Halep a trisat la Wimbledon! Romanca noastra a luat o decizie radicala dupa meci!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

tatisticile oficiale furnizate de organizatori in timpul meciului au aratat ca Johanna Konta a incalcat in mod repetat timpul regulamentar dintre puncte, cand servea, conform ziare.com. Konta petrecea in medie 27 de secunde intre puncte, cu sapte peste perioada permisa de regulament.

Ca o comparatie, Simona petrecea in medie 17 secunde si respecta prevederile. Nouni nu a părut însă prea prieten cu regulamentul şi i-a permis britanicei să facă ce vrea. Acelaşi Nouni e cel care a permis tragerile de timp ale Şarapovei de-a lungul timpului, dar şi din finala de tristă amintire de la Roland Garros 2015, când rusoaica făcea ce voia pe teren. Mai mult, romanca a fost nevoita sa ceara challenge la mai multe mingi vazute de arbitri impotriva ei si aproape de fiecare data a avut castig de cauza.

Şi asta nu e tot. Ultimul punct al meciului a pus capac fanilor Simonei. Halep a trimis in fileu dupa ce a fost vizibil deranjata de zgomotele scoase de fanii britanici. Cand se pregatea sa returneze, linistea de pe terenul central a fost perturbata de un zgomot puternic.

Nouni ‘a dormit’ din nou şi meciul s-a terminat deşi punctul trebuia să se repete.

„A urlat o femeie, nici nu stiam ce se intampla. Nu mi-am dat seama ce s-a intamplat exact. A fost o reactie… Poate ca nu a fost tocmai ok pentru adversara”, a spus Konta dupa meci despre acest incident. Konta e aceeaşi jucătoare care l-a acuzat de comportament nesportiv pe marele Ilie Năstase după meciul de FED Cup dintre România şi Marea Britanie de la Mamaia.

Halep a fost foarte dezamăgită și a anunțat că nu va participa la turneul de la București care începe luni, pe 17 iulie, conform gsp.ro.

Cel mai probabil, Simona va reveni pe teren pe 7 august, la turneul de la Toronto, la care chiar și-a confirmat prezența în mod oficial. Organizatorii turneului de la Bucureşti îi păstraseră Simonei un wild-card, dar Halep a renunţat şi la acesta.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version