22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEExemplu din Ardeal pentru Teleorman! Ciolos catre Dragnea: Pentru mine, om crescut...

Exemplu din Ardeal pentru Teleorman! Ciolos catre Dragnea: Pentru mine, om crescut la tara, patriotismul nu inseamna discursuri sforaitoare, inseamna sa nu minti, sa iti tii cuvantul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Premierul Dacian Cioloș, a fost chemat în Parlament de politicieni să explice de ce… „România are creștere economică de aproape 5 % iar banii de la buget nu se mai duc către clientela politică a partidelor”.

Explicaţiile premierului privind starea economiei româneşti l-au nemulţumit pe liderul social democrat, informează digi24.ro. Liviu Dragnea a afirmat că guvernarea Cioloş e un eşec, iar datele prezentate sunt, de fapt, roadele guvernării Ponta.

În replică, Dacian Cioloş spune că liderul social democrat foloseşte limba demagogiei si a populismului.

Dacian Cioloş, premierul României: „Avem o creştere economică bună dar nu cred că acesta e un motiv de prezentare triumfalistă. Această creştere economică se reflectă şi prin mai multe locuri de muncă şi un nivel de salarizare mai bun. Nu intenţionăm până la sfârşitul acestui mandat să creştemn nicio taxă, niciun impozit, nu intenţionăm să modificăm nicio indemnizaţie.”

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Azi, domnul Cioloş nu a vorbit în limba română. A folosit limba tehnocraţilor, o limbă care sună străin şi e ruptă de realitate. Să prezint în mod real adevăratele cifre. Cifra 0 de două ori. 0 e procentul fondurilor UE absorbite de guvernul dumneavoastră din exerciţiul financiar 2012 – 2020. A doua cifră 0: 0 companii româneşti care au primit ajutor de stat.”

Dacian Cioloş, premierul României: „Domnul Dragnea îmi spune că nu întelege româna pe care o vorbesc, probabil. Nu ştiu şi nu vreau să învăţ limba demagogiei, populismului, a spune lucruri doar de dragul de a da bine. Spuneaţi că creşterea asta nu se vede în buzunarele oamenilor. Poate nu se vede încă. Dar poate problema este că această creştere nu s-a văzut nici în buzunarele clientelei politice, şi probabil asta afectează mai mult. Atunci când acest guvern este acuzat că nu face destul şi nu vorbeşte destul cred că ar trebui să ne uitam dacă nu cumva în trecut s-a vorbit prea mult şi s-a făcut prea puţin.”

Alina Gorghiu, copreşedinteel PNL: „Daţi-mi voie ca astăzi, când PSD solicită de la Guvernul Cioloş cifrele privind situaţia economică a României să mă îndoiesc de buna credinţă a acestui partid. Ştiţi de ce nu înţelege PSD cum e cu creşterea economică? Pentru că nu o mai simte în buzunarele liderilor PSD, ci în bugetul ţării se simte această creştere economică.”

Dacian Cioloș: ”Pentru mine, patriotismul nu inseamna discursuri sforaitoare sau declaratii. Pentru mine, om crescut la tara, inseamna sa nu minti, sa iti tii cuvantul, sa fii judecat dupa fapte.”

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version