23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaExplicatia NUMEROLOGILOR pentru bucuriile si supararile anului 2016!

Explicatia NUMEROLOGILOR pentru bucuriile si supararile anului 2016!

in:

Stiri pe acelasi subiect

2016 va fi un an în care vom înțelege cu siguranță ceea ce nu am conștientizat în 2015, spun astrologii. În astrologia chinezească, 2016 este anul maimuței de foc, iar în numerologie, anul care tocmai a început se află sub influența lui 9, numărul predestinat să finalizeze un ciclu important sau o etapă din viața noastră, pentru a lăsa ușa deschisă unor noi începuturi și oportunități.

Semnificațiile numărului 9 (2+0+1+6) sunt legate de suflet, idealuri, vise și magie. Este un an karmic, al reîntregirii și al aspirațiilor sufletești. Pe de altă parte, numărul 9 are menirea să închidă ciclul care a început de la ultimul an aflat sub influența numărului 1, și anume anul 2008 (2+0+0+8=10, 1+0=1).

Pentru că mulți dintre noi vor încheia etape începute în 2008, este posibil să asistăm la o succesiune de divorțuri sau despărțiri. Conform previziunilor astrologilor și numerologilor, cei care iaud ecizia de a o lua de la capăt în acest an au șanse de reușită și începerea unor noi relații de cuplu. Pentru că 9 este un an karmic, în care ne putem revizui deciziile și greșelile, putem schimba alegerile dificile care au avut consecințe pe termen lung. Numărul 9 este pentru cei ambițioși, pentru cei care gândesc în perspectivă și vor să îmbunătățească lucrurile în jurul lor, indiferent de eforturile și sacrificiile pe care trebuie să le facă, scriu cei de la libertatea.

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version