25.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiFirma de paza de la meciul Romania - Ungaria si-a reziliat contractul...

Firma de paza de la meciul Romania – Ungaria si-a reziliat contractul cu FRF! Totul in urma incidentelor de la meci!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Firma de paza care a asigurat ordinea la meciul Romania – Ungaria, BGS, si-a anuntat rezilierea unilaterala a contractului cu FRF. Oficialii BGS au precizat ca toti agentii de securitate care au facut exces de zel vor fi sanctionati.

Antoniu Ungureanu, purtatorul de cuvant al firmei de paza, a declarat ca motivul pentru care s-a decis rezilierea contractului cu Federatia Romana de Fotbal sunt declaratiile presedintelui FRF, Razvan Burleanu, care si-a cerut scuze in fata huliganilor.

„Cei de la Federatia Romana de Fotbal au ajuns sa ceara scuze celor cateva sute de huligani. Nu stim insa care este pozitia FRF-ului fata de ceilalti participanti la acest eveniment sportiv. Am ajuns in postura in care trebuie sa ne cerem scuze, nu ni se pare ok pozitia lor. Tocmai de aceea am decis sa reziliem contractul cu FRF. Pana acum nu am mai avut niciun fel de probleme cu FRF. Niciodata. Pana acum s-a inteles situatia. Toata lumea stie ca din cauza catorva sute de huligani se tulbura ordinea publica si se pune in pericol siguranta celorlalti participanti. Deci pozitia noastra asta e – atata timp cat federatia a ajuns sa ceara scuze huliganilor, care, nu o data, ci in repetate randuri, au tulburat linistea publica, nu avem cum sa continuam acest contract”, a declarat Ungureanu.

Bogdan Oprea, proprietarul grupului de firme BGS, a declarat ca in ceea ce priveste colaborarea cu Primaria Capitalei, agentii sai vor continua sa asigure paza la Arena Nationala.

„Declaratiile date de presedintele FRF constituie unul dintre motivele pentru care noi am reziliat unilateral contractul cu federatia. Nu e o atitudine deloc ok. Contractul cu primaria ramane in vigoare. Sunt doua contracte total diferite”, a spus Oprea.

Sursa: Mediafax

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version