20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEFiul unei judecătoare a ucis o femeie și a fost eliberat după...

Fiul unei judecătoare a ucis o femeie și a fost eliberat după un an. CTP: Băi, râmelor, băi târâților…

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Apar reacții dure după ce fiul unei judecătoare din Gorj, aflat în închisoare pentru ucidere din culpă, a fost eliberat! Jurnalistul Cristian Tudor Popescu lansează un atac la adresa Justiției, după ce judecătorii au motivat că bărbatul a fost închis „în perioada cea mai frumoasă a vieții sale„. Tânărul, va reamintesc, fusese condamnat după ce s-a urcat beat la volan, a ucis o femeie și a fugit de la locul accidentului. Până să comită crima cu mașina, fiul judecătoarei a fost sancționat de 33 de ori pentru încălcarea regulilor de circulație, iar în urmă cu 4 ani a fost acuzat că și-a violat fosta iubită.

Mihai Dafinescu a obținut eliberarea condiționată după doar un an de detenție, deși a primit o pedeapsă de 4 ani și jumătate de închisoare pentru ucidere din culpă. Motivele invocate au stârnit însă revolta. Judecătorii au susținut, printre altele, și faptul că deținutul a fost închis „în perioada cea mai frumoasă a vieții sale„.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a explicat ce ar fi vrut să spună, de fapt, instanța prin motivare.

„Acest text merită o traducere, din română în română: Băi, râmelor, băi târâților, să stea un fiu al Justiției un an întreg de zile în pușcărie, și pentru ce? Pentru că a călcat o râmă cu mașina? Pe vremea lui Ceaușescu, săracul, n-ar fi făcut nicio zi de închisoare. Atunci nu se pomenea o așa bătaie de joc față de tovarășa Justiția. Îl punem în libertate pentru că menirea noastră e să facem dreptate Justiției”, arată gazetarul în mesajul său.

Mihai Dafinescu a provocat accidentul mortal pe un drum din Gorj. Acesta a ucis o femeie de 52 de ani. Era văduvă și creștea singură un copil de 16 ani. Imediat după impact, șoferul a fugit de la locul faptei. Mama sa, judecătoare la Tribunalul Gorj, l-a ascuns de poliție până când i-a trecut alcoolemia din sânge.

De altfel, beizadeaua nu ar fi străină de problemele cu legea. Până să comită crima cu mașina, fiul judecătoarei a fost sancționat de 33 de ori pentru încălcarea regulilor de circulație.

Iar în 2019, Mihai Dafinescu și-a violat fosta iubită. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, apoi a fost iertat de instanță.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version