10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEFOTO - Mutu nu vorbeste, cerseste voturi in baruri si terase!

FOTO – Mutu nu vorbeste, cerseste voturi in baruri si terase!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Desi incalca in mod vadit legea, mai multi candidati merg alaturi de staff-urile lor de campanie la diverse petreceri sau în localuri dând aparența că sunt doar simpli consumatori. În realitate, ei ocolesc legea și oferă mâncare și băutură drept „mită electorală”.

Senatorul PSD Gabriel Mutu, candidat pentru Primăria Sectorului 6, la alegerile din 5 iunie, a fost văzut, în ultimele zile, intrând în diverse terase de bar, stând la masă și vorbind cu alegătorii.

Vineri seara, mai multe persoane ne-au declarat că senatorul a venit alături de ei, pe o terasă din zona complexului comercial de lângă Hanul Drumețului, din cartierul Drumul Taberei. Acolo s-a amestecat printre meseni și a împărțit pliante, scrie sursazilei.ro.

mutu baruri

A doua zi, senatorul a fost văzut, pe o terasă de pe B-dul Iuliu Maniu, vizavi de Liceul Tudor Vladimirescu, unde, la fel, a stat printre alegătorii așezați la mese, luând parte la consumație. Unul dintre ospătari ne-a declarat, sub protecția anonimatului, că tot ce s-a consumat a fost plătit de staff-ul lui Gabriel Mutu.

De altfel, în ultima perioadă, senatorul și echipa sa pot fi văzuți mai degrabă prin localuri, decât pe străzile din sector, în mijlocul oamenilor. După câte se pare, a împrumutat această metodă de campanie de la fostul coleg de partid, Marian Vanghelie, celebru pentru „micii electorali”, slab sancționați de vechea legislație.

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version