29 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEFOTO - VIDEO Tanara care s-a agatat de balustrada in atacurile din...

FOTO – VIDEO Tanara care s-a agatat de balustrada in atacurile din Paris E INSARCINATA si a SCAPAT CU VIATA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

La scurt timp după atentatele teroriste petrecute la Paris, în timpul partidei de fotbal Franţa – Germania, care au şocat întreaga lume, pe toate posturile TV şi pe internet au circulat imagini surprinse de un jurnalist francez lângă sala de spectacole Bataclan, acolo unde atacatorii au ucis 89 de persoane.

Cadrele surprinse prezintă scene cu adevărat dramatice, însă atenţia multora a fost atrasă de o tânără care în disperare de cauză s-a agăţat de o balustradă de la etajul 2 pentru a se asigura că nu va fi văzută de terorişti. „Ajutor, ajutor! Sunt însărcinată„, e auzită stringând femeia pe înregistrarea care a făcut înconjurul lumii, însă nimeni nu pare să o bage în seamă iniţial.


Citeste si:

ACESTA este CEL MAI CAUTAT OM DE PE PAMANT! El ar fi fost CREIERUL din spatele ATENTATELOR din Paris!

Atentatul din Paris A FOST UN ESEC! Tinta REALA era presedintele Hollande, care TREBUIA SA MOARA pe stadion!


Din fericire, conform The Sun, tânăra a reuşit să scape nevătămată, fiind ajutată să urce în balcon de un bărbat, care i-a dezvăluit ce ţipau teroriştii în timpul atacului: „Suntem aici pentru a vă face să treceţi prin ceea ce trec oamenii nevinovaţi din Siria! Le auziţi strigătele de suferinţă? Acum simţiţi şi voi teama pe care oamenii o simt zilnic în Siria! E război! Şi e doar începutul. Vom masacra nevinovaţii. Să le spuneţi asta tuturor”.

Sursa citată dezvăluie că familia şi iubitul tinerei au aflat că aceasta este însărcinată urmărind şocaţi imaginilie filmate de jurnalistul francez aflat în apropiere şi preluate apoi de toate televiziunile. „Plănuiam să aştept până la trei luni înainte de a le spune tutoror. Urmăream concertul de la balcon şi când au intrat atacatorii nu am mai putut să cobor, aşa că am urcat. Am atârnat timp de cinci minute până când cineva m-a tras sus. Am vrut să îi mulţumesc acelui bărbat şi am rugat un prieten să facă un apel pe Twitter pentru a mă contacta. Am apucat să-i mulţumesc între timp„, scrie prosport.ro.

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version