23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEGafa MONUMENTALA de 8 martie! Un indragostit a GRESIT iubita!

Gafa MONUMENTALA de 8 martie! Un indragostit a GRESIT iubita!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Gafa unui bărbat îndrăgostit nebuneşte a devenit celebră pe reţelele de socializare din Bulgaria. Tânărul din Burgas a decis să-şi surprindă iubita cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Pentru a-şi lăsa aleasa inimii fără cuvinte, el a decorat cu inimioare roşii întreaga scară şi uşa apartamentului în care presupunea că locuieşte tânăra. Mai mult decât atât, el a scris numele iubitei sale pe fiecare inimioară. Îndrăgostitul a greşit, însă, adresa.

Numărul impresionant de inimioare – 300 – a lăsat toţi vecinii înmărmuriţi, mai ales că mesajele de dragoste erau lipite inclusiv în lift. O inimă de dimensiuni uriaşe, pe care scria: „Te iubesc, Gabi!”, era ataşată pe uşa de la intrarea într-un apartament, scrie Rador.

Un locatar, uimit de gestul îndrăgostitului, a fotografiat isprava şi a postat pozele pe reţeaua de socializare Facebook, cu explicaţia: „Nicio fată pe nume Gabi nu locuieşte în acest apartament. În acest bloc, nu locuieşte nicio persoană cu acest nume”. Utilizatorii reţelei de socializare au propus să-i vină în ajutor îndrăgostitului, al cărui gest i-a impresionat, şi au propus să o caute pe fată, care nu ar avea cum să afle cât efort a făcut iubitul ei pentru ea. Alţii cred că, de fapt, destinatara inimioarelor nu a dorit să fie cunoscută adresa ei exactă.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version