16.5 C
București
miercuri, mai 8, 2024
AcasăStirea zileiGandurile negative ne pot face sa imbatranim mai repede…

Gandurile negative ne pot face sa imbatranim mai repede…

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

De ce este bună slănina de porc pentru organismul uman?

Slănina este relativ bogată în substanțe nutritive. Cele mai...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Invitat la podcastul “Fain & Simplu cu Mihai Morar”, Constantin Dulcan a afirmat ca toate gandurile ne pot influenta viata intr-un mod cum nu se poate. Astfel, in niciun caz nu trebuie sa ne concentram asupra lucrurilor negative din viata noastra. Constantin Dulcan dezvaluie secretul longevitatii.

Gandurile negative ne pot face sa intram in deceptie, la fel si tristetea, si frica ne pot face sa imbatranim mai repede. De aceea, nu trebuie sa ne gandim ca viata este prea scurta si nu trebuie nici sa ne stresam de faptul ca trece timpul.

„Daca in fiecare clipa te gandesti cat mai ai pana la final, nu faci nimic in viata asta. Intri in deceptie, depresie dezamagire. Daca ceva ne imbatraneste foarte rapid este depresia, tristetea si frica, de fapt, prin frica a fost stapanita de catre dictator lumea.

Te inspaimanta si spune ca daca esti impotriva ei te executa, dispari si atunci omul de frica se supune, dar asta nu este modalitatea in care un om poate sa si dirijeze viata. Viata nu trebuie gestionata de frica si de tristete. Asadar, in fiecare zi trebuie sa te comporti ca si cum viata ta ar fi vesnica, ca si cum ar fi fara sfarsit”, a spus Dumitru Constantin Dulcan la podcastul “Fain & Simplu cu Mihai Morar”.

Doctorul Constantin Dulcan sustine ca gandurile si spusele noastre au o mare incarcatura de energie. Aceasta energie, fie ea negativa sau pozitiva, in functie de felul in care ne sunt gandurile, ne poate influenta, pentru ca „tot ceea ce gandim se bazeaza pe un fundament energetic”.

„Pana la 40 de ani, traim cu forta naturii, apoi depindem de grija pe care ne-o acordam. Inclusiv modul in care mestecam ne poate vindeca sau imbolnavi, iar starea psihica in timpul mesei are un impact urias asupra sanatatii noastre. Sunt cateva reguli simple pe care, daca le urmam, ne putem face cadou o longevitate de calitate. A visa la tinerete fara batranete inseamna de fapt a-ti asigura o viata activa pana la adanci batraneti”, a spus Constantin Dulcan.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version