11.6 C
București
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăEconomieRetailH&M aduce in octombrie colectia de decoratiuni interioare in centrul comercial Promenada...

H&M aduce in octombrie colectia de decoratiuni interioare in centrul comercial Promenada din Floreasca!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Retailerul de fashion H&M aduce in Romania colectia de decoratiuni interioare – H&M Home, in noul magazin din centrul comercial Promenada din Floreasca, potrivit mediafax.ro.

„Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marcheaza continuarea expansiunii H&M, acesta fiind cel de-al 26-lea magazin in Romania si al 8-lea deschis in Capitala. In acelasi timp, facem un pas inainte in dezvoltarea noastra, prin extinderea ofertei cu colectia H&M Home, care sunt sigur ca va fi foarte apreciata si de clientii nostri din Romania”, a declarat Ralf Wein, country manager H&M pentru Romania.

Compania precizeaza ca acesta este primul magazin din tara care va gazdui colectia de decoratiuni interioare.

Noul magazin, care va avea o suprafata de peste 2.300 metri patrati si va fi deschis in 17 octombrie, odata cu centrul comercial, va cuprinde pe langa colectia H&M Home si colectiile pentru femei, barbati, adolescenti si copii.

Colectia H&M Home cuprinde, printre altele, textile (cuverturi, prosoape, fete de perna, lenjerii de pat etc) si produse decorative din sticla sau inox (suporturi de lumanari, vaze de sticla).

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version