22 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEI-au gasit BANII ASCUNSI in Israel! Autoritatile ii mai dau o LOVITURA...

I-au gasit BANII ASCUNSI in Israel! Autoritatile ii mai dau o LOVITURA lui Mazare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

In paralel cu ancheta DNA pentru fapte de coruptie, ANI anunta ca i-a gasit lui Radu Mazare banii ascunsi din Israel.

Este vorba despre 800.000 de euro intr-un cont din Israel, care nu pot fi justificati.

ANI a identificat suma de 779.057 euro, in conturi din strãinatate aflate pe numele lui RADU ȘTEFAN MAZÃRE, fost Primar al Mun. Constanța.
Agenția Naționalã de Integritate a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe lângã Curtea de Apel Constanța extinderea acțiunii de control cu privire la diferența nejustificatã între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre RADU ȘTEFAN MAZÃRE, având în vedere suma identificatã de inspectorii de integritate, în cuantum de 779.057 euro, reprezentând mai multe depozite într-un cont deschis de cãtre acesta la o unitate bancarã de pe teritoriul statului Israel, sucursala Netanya.

Citeste si:


De asemenea, depozitele bancare în cuantum de 779.057 euro nu au fost menționate în declarațiile de avere completate de cãtre RADU ȘTEFAN MAZÃRE în perioada 2008-2012.
Precizãm cã aceastã sumã cu caracter nejustificat a fost identificatã în același dosar în care Agenția Naționalã de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie 2015, Comisiei de cercetare a averilor de pe lângã C.A. Constanța,  începerea acțiunii de control cu privire la o diferențã nejustificatã în cuantum de 137.570 Euro și 143.818 Lei, între averea dobânditã ºi veniturile realizate în perioada exercitãrii mandatelor de primar (iunie 2008 – mai 2015) de cãtre RADU ȘTEFAN MAZÃRE.
Astfel, în urma datelor și a informațiilor transmise de instituțiile competente pânã în prezent, diferențele cu caracter nejustificat raportate la averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre RADU ȘTEFAN MAZÃRE totalizeazã 916.627 euro și 143.818 Lei.
YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version