12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEI s-a facut rau in AREST! Sorin Oprescu a fost aproape SA...

I s-a facut rau in AREST! Sorin Oprescu a fost aproape SA INTRE IN COMA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Sorin Oprescu sufera de diabet si este insulino-dependent, iar cauza stresului provocat de retinerea sa de catre procurori nivelul glicemiei a scapat de sub control si in prima zi de arest a fost nevoie sa i se administreze o doza dubla de insulina.

Lucrurile revenisera la normal pana sambata cand lui Oprescu i s-a facut din nou rau, ajungand sa aiba convulsii.

Medicii au reusit sa intervina la timp si sa il stabilizeze, riscand sa intre in coma diabetica daca nu s-ar fi intervenit la timp si corespunzator.

“Stresul la care este supus edilul in arest ii da tratamentul de diabet peste cap. Daca, initial, in prima zi in care a fost retinut, i s-a administrat o doza dubla de insulina, pentru ca prezenta semne de hipoglicemie, din pricina stresului, in urmatoarea perioada de puscarie, situatia a revenit la normal. Pana sambata, cand lui Sorin Oprescu i s-a facut iarasi rau si a fost nevoie de o administrare suplimentara a insulinei, intrucat incepuse sa aiba convulsii. Astfel, in acest moment, s-a ajuns ca politicianul sa apeleze, zilnic, la terapia cu doua doze de insulina intermediara plus inca o doza de insulina rapida dupa masa de seara, pentru ca problemele de sanatate sa se remedieze.

Daca nu s-ar fi facut rapid aceasta completare a medicamentatiei, primarul putea ajunge la stari de inconstienta si… chiar, Doamne Fereste, la o coma diabetica”, au spus surse apropiate primarului citate de wowbiz.ro, care mai sustin si faptul ca, deocamdata, acesta nu a cerut nimic special si nici nu a vrut sa mearga la vreun spital, primind doar ajutor medical in celula.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version