10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăSocialIarna vine dupa 20 noiembrie! Vezi ce spune directorul Administratiei Nationale de...

Iarna vine dupa 20 noiembrie! Vezi ce spune directorul Administratiei Nationale de Meteorologie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Legatura dintre oboseala si alimentatia din sezonul rece

In sezonul rece, multe persoane sufera de oboseala asociata...

De ce avem iarnă fără zăpadă? O nouă explicație a oamenilor de știință

Potrivit unui studiu publicat luni, nucleul Pământului, care poate...

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca iarna va veni dupa 20 noiembrie, temperaturile ar putea sa fie usor pozitive ziua si negative noaptea.

„Dupa 20 noiembrie, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare, insa e posibil ca dupa 1 noiembrie sa fie un episod de ninsoare la munte. Pana in 1 noiembrie, temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 20 grade si vor fi valori pozitive noaptea”, a precizat Sandu.

Referitor la prognoza pe urmatoarele trei luni, Ion Sandu a spus ca in decembrie valorile de temperatura vor fi mai scazute decat in medie, iar in ianuarie si februarie temperaturile vor fi normale pentru acea perioada.

„Nu este exclus insa sa avem si temperaturi de minus 15 sau minus 20 de grade Celsius. Nu ne asteptam la o iarna iesita din comun”, a adaugat directorul ANM.

In cadrul sedintei cu reprezentantii Guvernului in teritoriu, ministrul de Interne, Radu Stroe, le-a transmis acestora sa pregateasca un program de distribuire a materialelor antiderapante la nivel local, chiar daca vremea este acum frumoasa.

Stroe a reamintit ca exista o problema cu utilajele de deszapezire care trebuie rezolvata, la fel ca si aceea privind situatia contractelor pentru curatarea drumurilor pe timpul iernii.

Sursa: agerpres.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version