25 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăStirea zileiIncendiu pe Aeroportul Luton, din Marea Britanie. Focul s-ar fi extins de...

Incendiu pe Aeroportul Luton, din Marea Britanie. Focul s-ar fi extins de la o masina electrica!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Avion in flacari la Tokyo, a reusit sa evite o tragedie

Un avion al Japan Airlines în flăcări a aterizat...

Pensiune celebra din Prahova s-a facut scrum! Ce s-a intamplat cu Ferma Dacilor?

O pensiune celebra din judetul Prahova s-a facut scrum...

Un incendiu a cuprins aeroportul Luton, din Anglia, iar sute de pasageri sunt blocați în terminal. Patru pompieri și un angajat au ajuns de urgență la spital. Toate zborurile de pe Aeroportul Luton din Londra au fost suspendate, iar oamenii au fost rugaţi să nu călătorească acolo, din cauza unui incendiu de proporţii în parcarea terminalului, transmite BBC. Incendiu devastator pe Aeroportul Luton. Parcarea Terminalului 2 a suferit „o prăbuşire structurală semnificativă”, a transmis serviciul de pompieri din Bedfordshire.

Mulţi au declarat pentru BBC că maşinile lor se aflau în parcare. Toate hotelurile sunt rezervate, iar mulţi pasageri susţin că liniile aeriene i-au lăsat pur şi simplu baltă. Există o prezenţă intensă a poliţiei, iar mulţi ofiţeri fac tot posibilul pentru a îndepărta oamenii de la locul accidentului. Pentru unii dintre pasagerii blocaţi, engleza nu este prima lor limbă.

Major Fire at a car park at London Luton Airport. #fire #lutonairport #aviation

Mulţi dintre ei se grăbesc cu bagajele lor spre gara aeroportului Luton în încercarea de a prinde un tren sau un autocar spre alte aeroporturi pentru a prinde zboruri în următoarele ore. Aeroportul Luton din Londra este al cincilea aeroport ca mărime din Marea Britanie, după Heathrow, Gatwick, Manchester şi Stansted, transportând peste 13 milioane de pasageri în 2022.

Serviciul de ambulanţă a declarat că un incident critic a fost oprit, dar va „rămâne la faţa locului pentru a sprijini colegii de pompieri şi de salvare”. Imaginile partajate online arată flăcări uriaşe şi fum care se ridică de la ultimul etaj al clădirii.

Aeroportul a transmis că un incendiu la o maşină s-a extins. S-au putut auzi alarme de vehicule şi explozii puternice, iar un martor a descris viteza cu care focul a străpuns etajul superior al parcării ca fiind „incredibilă”.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version