12.4 C
București
vineri, mai 3, 2024
AcasăMondenJojo a divortat dupa 3 ani de casnicie

Jojo a divortat dupa 3 ani de casnicie

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jojo si fostul sau sot, Ionut Grama, au divortat dupa trei ani de casnicie, in secret, la notariat. Aceasta decizie a fost influentata de faptul ca actrita nu a vrut sa plece din tara, asa cum isi dorea partenerul sau de viata.

Vestea divortului nu i-a luat prin surprindere pe apropiatii cuplului, care considera ca relatia celor doi s-a deteriorat din cauza distantei. Ionut Grama a stat foarte mult timp plecat in afara granitelor tarii, in SUA si Viena, pentru ca urma niste cursuri de specializare, iar Jojo a refuzat sa il insoteasca.

„In ultima vreme, au avut o relatie la distanta. El isi dorea foarte mult sa aiba o functie importanta la o firma puternica din strainatate. A fost mai mult plecat, pentru ca a avut cursuri de specializare. Din pacate, ea nu isi doreste sa paraseasca tara, ii place foarte mult tot ce face aici”, a declarat un apropiat al lui Jojo pentru publicatia Click.

Actrita nu a oferit niciun fel de informatii privind despartirea de sotul sau, insa, potrivit spuselor celor din anturajul sau, ea s-a despartit de Ionut in urma cu mai multe saptamani.

Jojo si bancherul Ionut Grama au impreuna un baietel, Achim Ionut, in varsta de un an si jumatate.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version