12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEMcDonald’s a inchis 847 de restaurante din Rusia. Compania are 62.000 de...

McDonald’s a inchis 847 de restaurante din Rusia. Compania are 62.000 de angajati!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

McDonald’s anuntat marti ca isi inchide temporar locatiile din Rusia.

„McDonald’s a decis sa inchida temporar toate restaurantele noastre din Rusia si sa intrerupa toate operatiunile de pe aceasta piata”, a declarat marti directorul general Chris Kempczinski intr-un comunicat.

In Rusia existau 847 de locatii ale McDonald’s la finalul anului trecut, potrivit unui document al investitorilor.

La nivel global, majoritatea locatiilor McDonald’s sunt operate de operatori de franciza. Dar nu este cazul in Rusia, unde 84% din locatii sunt operate de companie, potrivit documentului.

Restaurantele din Rusia, impreuna cu alte 108 din Ucraina, toate operate de McDonald’s, au reprezentat 9% din veniturile companiei in 2021, potrivit documentului.

„In Rusia, angajam 62.000 de persoane care si-au pus inima si sufletul in brandul McDonald’s pentru a-si servi comunitatile. Lucram cu sute de furnizori si parteneri locali, rusi, care produc mancarea pentru meniul nostru si ne sustin brandul”, a spus Kempczinski, citat de CNN.

„Si servim in fiecare zi milioane de clienti rusi care se bazeaza pe McDonald’s. In cei peste treizeci de ani de cand McDonald’s opereaza in Rusia, am devenit o parte esentiala a celor 850 de comunitati in care ne desfasuram activitatea”, a precizat acesta.

Dar, a adaugat el, „in acelasi timp, valorile noastre inseamna ca nu putem ignora suferinta umana inutila care se desfasoara in Ucraina”.

Mai multe companii occidentale din mai multe industrii si-au intrerupt operatiunile in Rusia dupa atacul tarii asupra Ucrainei.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version