30.3 C
București
luni, iunie 17, 2024
AcasăEconomieMcDonald’s vinde TOATE MAGAZINELE din Romania!

McDonald’s vinde TOATE MAGAZINELE din Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Reprezentantii companiei spun ca n-ar fi tocmai o iesire de pe piata, ci o reasezare, scrie zf.ro.

Gigantul american McDonald’s, prezent direct pe piaţa locală din 1995, predă operaţiunile locale companiei malteze Premier Capital, care mai deţine franciza lanţu­lui de fast-food pe alte cinci pieţe, respectiv Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta, potrivit unor surse din piaţă.

„Ne revizuim constant businessul şi ne gândim să realizăm o serie de schimbări organizaţionale strategice în cadrul businessului din România. Dis­cuţiile se poartă încă, astfel că nu putem oferi detalii“, spun repreze­n­tanţii biroului european de presă al McDo­nald’s, potrivit zf.ro.


Citeste si:

FOTO – Unui barbat I-AU CRESCUT SANI dupa ce a mancat asta ZILNIC de la fast-food!

Studiu pe bune: De ce te ingrasi dupa casatorie si cu cate kilograme?!


Ziarul Financiar a scris încă de acum un an că grupul american îşi caută un partener care să preia franciza operaţiunilor locale, în contextul în care România este o piaţă prea mică pentru o prezenţă directă. Americanii au local 67 de restaurante cu afaceri de aproape 100 mil. euro, fiind de departe cel mai mare jucător local de pe piaţa de restaurante. McDonald’s deţine de astfel 10% din toată piaţa locală de restaurante.

Pentru Premier Capital din Malta, România devine a şasea piaţă unde compania deţine franciza McDonald’s şi va fi totodată şi cea mai mare în contextul în care local sunt deschise 67 de unităţi sub brandul fast-food. Prin comparaţie, în toate celelalte cinci pieţe sunt circa 60 de restaurante, potrivit site-ului Premier Capital.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version