30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăDivertismentMihai Gadea anunta ca PLEACA din Romania!

Mihai Gadea anunta ca PLEACA din Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Mihai Gâdea nu se dezminte. Realizatorul Antena 3 spune că, în urma dezvăluirilor făcute la emisiunea lui, trebuie să fie luate măsuri. „Dacă nici acum, după dezvăluirile făcute în această seară nu se întâmplă nimic, nu se mișcă nimic, eu plec din România”, a tunat Gâdea la Antena 3.

„Sinteza Zilei” a prezentat un document în această seară prin care susține că cei de la Curtea de Apel o contrazic pe judecătoarea Camelia Bogdan. Judecătorul Camelia Bogdan a făcut o cerere de apărare a reputației sale, după dezvăluirile Grupului de Investigații Politice, cerere în care scrie negru pe alb că a primit acordul președintelui de secție pentru a participa la seminarul organizat de Ministerul Agriculturii, parte vătămată în dosarul ICA.

”Am predat la seminarul menționat mai sus după ce am obținut în prealabil acordul Președintelui de secție, acord ce mi-a fost dat în perioada de vacanță judecătorească”, a scris Camelia Bogdan, în cererea ei pentru apărarea reputației.

În baza legii privind accesul liber la informații de interes public, Adina Anghelescu a cerut un răspuns Curții de Apel București, locul de muncă al judecătoarei Camelia Bogdan, adresând trei întrebări esențiale:

1. La ce dată și cum a fost înștiințat președintele Secției Penale a CAB de această deplasare a judecătorului camelia Bogdan?

2. Știa președintele Secției că judecătorul Camelia Bogdan va fi remunerată pentru acest proiect?

3. A fost vorba de o aprobare a președintelui Secției dată Cameliei Bogdan pentru participarea la acest seminar sau a fost vorba doar despre o aducere la cunoștință?

Răspunsul Curții de Apel București

Curtea de Apel București afirmă că la Sectia a II-a Penală a fost primită din partea FDI Top Consult SRL o invitație adresată Cameliei Bogdan, in vederea participării acesteia în calitate de lector, la cursurile organizate în Poiana Brașov.

Cu toate acestea, Curtea de Apel București subliniază că președintele Secției a II-a penale ”nu a fost informat, niciodată, de doamna judecător Camelia Bogdan, în legătură cu eventuala remunerare a prestațiilor domniei sale la diferite programe de formare profesională”.

Mai mult, ”nu a fost regăsit un aviz de încuviințare a participării domniei sale la acest proiect”, spun cei de la Antena 3.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version