25.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăMondenMircea Badea a PIERDUT PROCESUL! Trebuie sa recunoasca PUBLIC, in emisiune, ca...

Mircea Badea a PIERDUT PROCESUL! Trebuie sa recunoasca PUBLIC, in emisiune, ca a GRESIT! Si sa plateasca multi bani!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Curtea de Apel Bucureşti a luat decizia finală în procesul intentat de Horia Georgescu lui Mircea Badea, pentru afirmaţii defăimătoare şi jignitoare făcute de acesta în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Secţia a IV-a civilă a Curţii de Apel a respins recursurile intentate în această cauză. Rămâne, astfel, valabilă decizia luată de instanţa de apel – Tribunalul Bucureşti.

Horia Georgescu a cerut despăgubiri în instanţă după ce Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” a folosit la adresa sa apelative precum „ochelărică”, „giumbix”, „onanist”, „penibil” și „slugă băsistă”.

În cererea de chemare în judecată, Horia Georgescu cerea daune de la Mircea Badea şi SC Antena 3 în cuantum de 40.000 de euro pentru atingeri aduse drepturilor la onoare, demnitate, reputaţie, imagine, viaţă privată.

Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 1 şi s-a finalizat cu pierderea lui de către Mircea Badea. În decembrie 2013, Judecătoria a decis că Georgescu ar trebui să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro şi că decizia trebuie să fie prezentată în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Un an mai târziu, în decembrie 2014, în faza apelului, Tribunalului București a redus suma pe care o are de plătiti Mircea Badea (de la 5.000 de euro la 2.000 de euro) și a menținut decizia ca sentința să fie citită în emisiunea „În gura presei”, scrie digi24.ro.

Hotărârea a fost atacată cu recurs. În urmă cu două zile, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile intentate, rămânând valabilă decizia luată la Tribunalul Bucureşti.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version