27.2 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiNESIMTIRE incalificabila pentru mileniul 3: Un medic din Galati le face MAIMUTE...

NESIMTIRE incalificabila pentru mileniul 3: Un medic din Galati le face MAIMUTE pe viitoare mame care cer conditii decente!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Medicul rezident Iulian Mihăilă, de la Spitalul Județean din Galați, a postat pe Facebook o reacție incalificabilă la adresa unei viitoare mămici din Focșani, Raluca Simion, după ce tânăra a publicat o scrisoare deschisă (cerere) către Spitalul Județean din Focșani, acolo unde va naște în luna iulie.

Raluca Simion a cerut un răspuns conducerii unității spitalicești și, până să-l primească, s-a trezit apostrofată și jignită de către medicul rezident  Mihăilă de la Galați, cel care i-a văzut cererea publicată în cotidianul Vrancea Media.

Medicul Iulian Mihăilă îi spune că poate naște ”stând în cap”, ca replică la solicitarea mămicii: ”Solicit să mi se permită să nasc în ce poziție voi simți mai confortabil”, apoi folosește termeni precum”fofoloancă cu puroi”, ”gravida asta n-a pus capac…” și lista poate continua. La finalul postării, medicul Mihăilă pune o poză cu niște maimuțe care urlă, cu referire la”mămicile alea care au ținut morțiș să o aducă pe mama în discuție”, adică mămicile care i-au luat apărarea Ralucăi Simion.

Medic Iulian Mihaila 2 maimuta

Valentin Ochean medicMedicul cardiolog Valentin Ochean (foto stânga), de la Spitalul Județean Focșani, este de acord cu postarea colegului său de la Spitalul Județean Galați. Nu este prima dată când Ochean se declară direct sau indirect împotriva pacienților care cer respectarea drepturilor pacienților.

 

 

Citeste mai multe pe Vrancea Media

 

 

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version