10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDivertismentNostradamus a avut DREPTATE! Previziunile lui pentru 2016 s-au adeverit! Vezi ce...

Nostradamus a avut DREPTATE! Previziunile lui pentru 2016 s-au adeverit! Vezi ce urmeaza!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare”, este una din profețiile lui Nostradamus pe 2016.

O parte din astrologi au descifrat acest text ca fiind o prevestire a unui cutremur extrem de mare, care va lovi America de vest și care se va resimți peste tot în lume. Alții însă au considerat că este vorba despre Italia și așa a și fost. Cutremurul din Amatrice de la sfârșitul lunii august a distrus aproape complet localitatea și a ucis în jur de 300 de persoane.

Michel de Nostredame sau Nostradamus a fost un medic francez, cabalist şi farmacist, care trăit între anii 1503-1566. Acesta a devenit celebru datorită profeţiilor sale care au devenit realitate de-a lungul anilor. El a prezis  evenimente extrem de importante cum ar fi înfrângerea lui Napoleon, venirea lui Hitler, asasinarea fraţilor Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Din acest motiv, scrierile profetului au devenit un obiect de studiu foarte important pentru cei pasionați de științele oculte în special.

În 2013, Nostradamus a prezis alegerea lui Barack Obama, dar și că el va fi ultimul preşedinte american, potrivit healthyandnaturallife.com. Unii au considerat că asta înseamnă de fapt că SUA nu vor mai fi o mare putere, însă alții au interpretat profeția în alt sens: vor veni femeile la putere. Și iată că Hillary Clinton este la un pas să devină prima femeie președinte din SUA. Rămâne să vedem în noiembrie dacă așa va fi.

Vom vedea cum apa va creşte, iar pământul va cădea sub ea” a  prezis profetul pentru 2016, ceea ce s-a și întâmplat. Schimbările climatice sunt la ordinea zilei, iar Uraganul Matthew din Haiti care s-a soldat cu moartea a 1000 de persoane arată peisajul trist descris de Nostradamus.

Acesta a prezis și că în 2016 va începe al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani și că Rusia se va alia în cele din urmă cu Europa, dar și că prima țară care va cădea sub dominația rusă va fi România.

Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a mai scris profetul pentru anul 2016. Textul a fost interpretat de optimiști ca reprezentând faptul ca umanitatea nu va mai sacrifica animale în niciun fel, ceea ce evident este foarte departe de realitate. O altă interpretare se referă la faptul că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele. Însă la acest capitol, mai este loc de multre interpretări.

Pentru 2016, Nostradamus a mai prezis și că Vezuviul va erupe, dar specialiștii au spus că acest lucru este imposibil.

De asemenea „După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi cred că motorul adus în discuţie este Internetul şi că tehnologia va crea eventual nouă limbă mondială. Alții spun că este vorba de rețelele de socializare, care se dezvoltă în fiecare zi.

Nostradamus a mai prezis că în 2016 oamenii vor iesi în strada pentru a reclama impozitele și taxele prea mari. Multi nu vor mai dori sa plateasca bani statului din cauza coruptiei prea mari, ceea ce pe alocuri pare destul de real.

Parintii vor fi vitregiti de propriii lor copii. O noua ‘moda’ va porni din tarile occidentale (nordice) in care, pentru a deveni parinte sau pentru a pastra copilul (ca sa nu intre sub tutela statului), cuplurile vor trece prin o serie de examene si testari dificile. Parintii vor primi licente sau permise de a tine copii. Daca stăm să ne gândim la cazul Bodnariu, nici această profeție nu pare foarte departe de adevăr.

Cu siguranță scrierile lui Nostradamus sunt un izvor nesecat de cunoaștere, însă în același timp un labirint în care este foarte greu să găsim ieșirea. Totuși, este bine să le analizăm și să ținem cont de ele într-un mod echilibrat.

Sursa: bugetul.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version