20 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăStirea zileiO romanca aleasa sa joace in CEL MAI URMARIT serial tv din...

O romanca aleasa sa joace in CEL MAI URMARIT serial tv din lume! Vezi ce rol are!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

O tânără din România a ajuns vedetă internaţională pe scena dansului şi actoriei, la numai 13 ani. Octavia Selena Alexandru a fost selectată pentru un rol în celebrul serial „Games of Thrones”.

Tânăra a jucat personajul Leaf – Child of the Forest, un membru al rasei non-umane ”Copiii pădurii”, în episodul 10 al sezonului IV (2014) şi în episodul 1 al sezonului V (2015) din serial.

Octavia Selena Alexandru a participat la un casting organizat în 2012 pentru rolul din serial şi i-a impresionat pe producători, care au decis imediat să o selecteze pentru rolul Leaf. Tânăra locuieşte la Londra împreună cu familia, unde a urmat cursuri de balet, actorie şi muzică la mai multe instituţii cunoscute din capitala Marii Britanii.


Citeste si:

A MURIT! L-ai admirat in zeci de filme, unele adevarate capodopere!


Octavia a fost semifinalistă în 2011 la concursul ”Got to Dance”, iar în 2009 a obţinut primul loc la concursul ”GB Dance Festival”, la categoria sub 9 ani. În acelaşi an, a primit un premiu special din partea The Royal Ballet pentru cel mai bun dans solo pe scena ”Shaw Theatre” din Londra, scrie adevarul.ro.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version