19.1 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăMondenOlivia Steer, sotia lui Andi Moisescu: ”Virusul îl poți lua numai prin...

Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu: ”Virusul îl poți lua numai prin vaccinare. Mănânc sănătos și nu pot face Covid”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Antivaccinista Olivia Steer a aruncat pe piață o nouă manipulare fără nici o bază științifică: mesajul unui „specialist în naturopatie”, informează newsweek.ro.

„Am sorbit fiecare cuvînt al dr. Amanda Vollmer”, spune pe FB Olivia Steer. Care arată și un clip în care Armanda Vollmer spune că „Virusul îl poți lua numai prin vaccinare”.

Ce spune Amanda în cheia teoriilor conspirației:

Vaccinurile nu funcționează decât dacă pun aditivi otrăvitori în ele. Metalele, poliabsorbanți, antibiotic și toate aceste țesuturi care nu au ce căuta în corpul tău.

Oamenii spun nu ar trebui să spui asta că ai putea să iei boala și după aia ce se întâmplă? Le răspund: nu am să o primesc niciodată pentru că îmi detoxific corpul în mod regulat, în mod sănătos și nu mă otrăvesc. Nu mă tem de nimic ce aș putea să iau de oriunde… în actele oficiale pentru China se spune în acele cercetări că nu satisfic standardele Kochs Postulates, ceea ce însemană că dacă iei o mostră, o separi și o pui într-un individ sănătos, ar trebui să poți face acea boală să apară. NU pot face.

Doctor” la un colegiu canadian

Amanda Vollmer spune că este specializată în „medicina naturală” după ce a urmat cursurile unui colegiu Canadian. Naturopatia este un sistem de tratamente și terapii bazate exclusiv pe remediile naturale (apa, lumina, aerul) combinate cu diete și masaje, potrivit romedic.ro. Vollmer scrie despre ea că „a ajutat pe mulți să vindece tot felul de boli acute și cornice… apelând la principii holistice”.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version