16.5 C
București
marți, mai 21, 2024
AcasăACTUALITATEPortavocea lui Basescu, violator de minore gratiat de Emil Constantinescu!

Portavocea lui Basescu, violator de minore gratiat de Emil Constantinescu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un apropiat şi un fost apropiat al lui Traian Băsescu au facut scandal la TV, certandu-se ca la usa cortului. Enervat de faptul că îl critica pe fostul preşedinte, Gelu Vişan s-a dezlănţuit la adresa lui Tinel Gheorghe, acum la PNL.

GELU VIŞAN: Ai uitat când erai apropiat de Traian Băsescu? Veneai la Elena Udrea în birou şi făceai tot felul de intervenţii. Atunci era preşedinte Traian Băsescu.

 TINEL GHEORGHE: L-am susţinut în trecut. Aşa este. La un moment dat m-am retras. Tu acum critici pe toată lumea. Ai uitat că ai fost GRAŢIAT de Emil Constantinescu?

GELU VIŞAN: Neruşinatule! Esti nebun la cap! Nu am avut niciodata dosar!

TINEL GHEORGHE: Nu mai minţi!

În 2012, presa centrală anunţa faptul că Gelu Vişan a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru violarea unei minore şi că acesta a fost gratiat de fostul presedinte, Emil Constantinescu.

Condamnat la trei ani de inchisoare pentru violarea unei minore, Visan a fost gratiat de fostul presedinte Emil Constantinescu, dupa care „nasul” sau Berceanu i-a facut botezul politic, luandu-l sef de cabinet. Din acel moment, ascensiunea lui Visan a fost una fulminanta, plangerile membrilor PDL impotriva sa fiind intotdeauna musamalizate de secretarul general Vasile Blaga.

Sirul acuzatiilor nu se opreste aici. In 1993, pe cand era pedagog la Liceul „Traian Vuia” din Craiova, Gelu a fost acuzat de eleva Daniela dintr-a X-a H ca a batut-o si a intretinut relatii sexuale cu ea. Incidentul nu a ajuns la politie, dar la scurt timp Visan a iesit din invatamant.

”In cursul anului ‘93, tanarul de 27 de ani avea succes la fete si aspiratii inalte. Unul dintre love story-urile lui Gelu nu a mers insa prea bine, eleva B.D. dintr-a X-a H acuzandu-l ca a batut-o si a violat-o. Intreaga poveste a fost consemnata intr-un proces-verbal al Consiliului de Administratie din care nu lipsesc referirile la chefurile pana in zori, bataile cu coada maturii si multe altele”, scrie national.ro.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version