26.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaPreviziunea Babei Vanga care INGROZESTE Romania: In 2017 va izbucni un MARE...

Previziunea Babei Vanga care INGROZESTE Romania: In 2017 va izbucni un MARE RAZBOI in est!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciucă intervine in scandalul azilelor groazei: ”O să cerem măsuri pentru toţi cei vinovaţi”

Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat luni dacă va cere...

Util: Casele de pensii au vești importante pentru pensionari în luna iulie

Se întâmplă în luna iulie! Casele de pensii, vești importante...

Anuntul E.ON Energie România pentru toti abonatii: Nu faceti asta!

E.ON Energie România îşi avertizează clienţii să nu ia...

Anunt important din partea CEC Bank pentru toti romanii

„Noi în cadrul băncii avem un mix flexbil de...

Celebra Baba Vanga este numită şi „Nostradamus” din Balcani şi pe bună dreptate, fiindcă bătrâna originară din Bulgaria, care a decedat în urmă cu 20 de ani, a prezis apariţia ISIS, căderea turnurilor gemene din 2001, tsunami-ul devastator din 2004, încălzirea globală, dar şi venirea la putere a primului preşedinte american de culoare.

Vangelia Pandeva Dimitrova s-a născut în Strumica, Macedonia, pierzându-şi complet vederea într-un mod misterios atunci când avea doar 12 ani. A fost dată dispărută timp de câteva zile şi a fost găsită după o furtună extrem de puternică, cu ochii plini de nisip. În timpul celui de-al doilea război mondial a început să devină celebră după ce s-au adeverit mai multe previziuni, dar şi pentru că a dezvoltat abilităţi extraordinare pe care le folosea pentru a vindeca oamenii. În timpul vieţii sale a fost vizitată de mii de oameni, de la persoane simple la demnitari, printre care s-a aflat şi Ţarul Bulgariei, Boris III. Înainte de a muri în urmă cu 20 de ani, după ce a suferit de cancer la sân, Baba Vanga a anunţat că darul ei a fost transmis unei fetiţe de 10 ani, care trăia în Franţa. Casa bătrânei clarvăzătoare a fost transformat în muzeu şi în prezent oamenii continuă să îl viziteze, încercând să desluşească misterul care învăluie previziunile ei, mai ales că o mare parte dintre acestea continuă să se adeverească chiar şi în prezent.

Din nefericire însă, premoniţiile Babei Vanga în privinţa anului 2017 nu sunt deloc unele pozitive.

”În 2017, va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria. Clima se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie. Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”, a prevăzut Baba Vanga, conform cancan.ro.

 
YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version