22.4 C
București
marți, mai 21, 2024
AcasăStirea zileiPrima achizitie a fratilor Tate dupa ce au fost eliberati

Prima achizitie a fratilor Tate dupa ce au fost eliberati

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Taxa pe lux o nouă bazaconie fiscală!

Taxa pe lux s-a blocat dinainte să fie aplicată,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Potrivit unor surse din anturajul lui Andrew și Tristan Tate, la aproape un an de la perchezitii, acestia ar fi decis sa schimbe atat usa de intrare, cat si o alta usa care asigura o incapere considerata de ei ca fiind foarte importanta. Sursele citate de gandul.ro au precizat ca usa principala cantareste nu mai putin de 500 de kilograme, in timp ce a doua ar avea undeva in jur de 200 de kilograme.

Fratii Andrew si Tristan Tate si-au dotat vila din Pipera cu usi inteligente, care beneficiaza de sisteme de inchidere foarte complexe. Cei doi ar fi luat aceasta decizie deoarece DIICOT ar fi pastrat un rand de chei de la vechile usi ale locuintei, iar acest lucru le provoca un sentiment de nesiguranta.

Fratii Tate au scapat de arestul la domiciliu si au fost plasati sub control judiciar, dar tot se tem de vizita inopinata a mascatilor.
Procurorii DIICOT au descins, la sfarsitul anului trecut, in vila din Pipera a fratilor Andrew si Tristan Tate, dar si intr-o locatie situata in apropiere, in care acestia aveau un studio de videochat.
Cei doi au fost acuzati de trafic de persoane, dar si de mai multe presupuse violuri. In urma perchezitiei, din locuinta lor s-au ridicat mai multe acte, computere, dar si autoturismele de lux care erau parcate in curte. Acestia au fost arestati preventiv, iar un rand de chei a ramas in posesia procurorilor.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version