14.3 C
București
marți, aprilie 30, 2024
AcasăACTUALITATEPrimarul din Snagov face un APEL PUBLIC pentru o campanie fara ATACURI...

Primarul din Snagov face un APEL PUBLIC pentru o campanie fara ATACURI MURDARE si in limitele legii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Marian Oancea, primarul din Snagov, a facut un apel public catre toti contracandidaţii săi la o campanie electorală onestă, fără derapaje de la limitele impuse de Legea pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale şi Codul Penal.

„Realitatea din teren arată că în ultimele zile la Snagov au existat încălcări repetate ale legislaţiei electorale. În primul rând, vorbesc de oferirea de către reprezentanţii unuia dintre candidaţi a unor sume de bani pentru a influenţa votul alegătorilor. Amintesc că această faptă este sancţionată cu pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani, atât în cazul celui care oferă banii, cât şi pentru cel care-i primeşte”, a declarat Marian Oancea.

Cazurile deja identificate vor face obiectul unei notificări către Autoritatea Electorală Permanentă, dar şi al unor plângeri penale care vor fi înregistrate în următoarele zile la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

„De asemenea, au mai existat şi alte încălcări ale legislaţiei electorale. Unul dintre candidaţi, domnul Grigore Gheorghe a distribuit fotografii cu domnia sa alături de reprezentanţi ai organelor de aplicare a legii, asociindu-şi astfel imaginea cu aceştia”, a mai subliniat primarul din Snagov. Şi această faptă va face obiectul unei plângeri penale.

Nu în ultimul rând, la sfârşitul săptămânii trecute, unul dintre susţinătorii lui Grigore Gheorghe a declarat, după ce s-a accidentat căzând de pe bicicletă, că a fost agresat de echipa de campanie a altui candidat. „Şi în acest caz se vor face plângeri, atât pentru răspundere delictuală, cât şi pentru declaraţii false”, a mai spus primarul Oancea.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version