23 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEPrimele declaratii ale MARTORULUI CHEIE in accidentul mortal al lui Dan Condrea:...

Primele declaratii ale MARTORULUI CHEIE in accidentul mortal al lui Dan Condrea: NU A INCERCAT SA SE SINUCIDA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O femeie, martor la accidentul lui Dan Condrea, oferă detalii teribile de la locul accidentului. Femeia spune că patronul Hexi Pharma a depășit-o în timp ce vorbea la telefon, dar viteza de deplasare nu era mai mare de 100 de km/h. După ce a depășit-o, la revenirea pe banda sa de mers, Dan Condrea a părăsit carosabilul și a derapat, iar apoi s-a izbit de copacii de pe marginea drumului. Un alt detaliu crucial spus de martoră e că la locul accidentului a ajuns un echipaj de poliție care i-a spus că ieșise din tură, nu cel chemat de ea la 112.

”Eu aveam 80 de km/h. Vorbea la telefon și a dat semnal. Eu eram cu copilul în mașină. Apoi am auzit o bubuitură puternică. Nu am văzut impactul, am văzut doar când a derapat și a dispărut de pe șosea. Nu aveam cum să văd impactul, în acel moment au început să zboare, pe șosea, tot felul de piese. Eu am ajuns la 2-3 minute, era un biciclist acolo care făcea semne disperate să opresc. Am coborât cu telefonul în mână și am sunat la 112. Era iarba mare, am găsit portmoneul la vreo 10 m de el. El era cu fața în jos, în afara mașinii. Nu avea buletinul, ci doar permisul de conducere și am văzut numele, Condrea Dan Alexandru.

Am căutat să văd dacă sunt supraviețuitori. Biciclistul nu a vrut să vină cu mine. Eu am crezut că victima nu mai are cap, era cu fața în jos. Prima mașină de poliție care a venit era un echipaj care ieșise din tură, nu era cel chemat de mine. Eu încă vorbeam cu cei de la 112 când au ajuns acei polițiști.

Telefonul său suna, al doilea, la mult timp după ce am ajuns eu acolo, la vreo 25 de minute după aceea. Eu mereu îi vedeam spatele mașinii, la vreo 400 de m de mine era mereu până când a dispărut. Eu am sunat la 18.47 la 112, coborâsem din mașină. Accidentul s-a petrecut, probabil, la 18.45. El venea de la Corbeanca.

El a încercat să redreseze mașina, dar nu a reușit. Nu a vrut să se sinucidă. A pierdut controlul și a încercat să se redreseze, se văd urmele pe iarbă.

Moartea lui Dan Condrea, prea multe minciuni!! Eu am fost femeia șofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe șosea și mașina derapase de pe șosea. Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul dar când i-am arătat domnul a spus că nu se poate apropia că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism și l-am descoperit sub fiarele contorsionată cu fața în jos, dar nu mai respira.

 

Mă oripilează și acum la această oră multele speculații care se fac dar și minciunile spune unei țări întregi. Acel om nu avea 150 la oră și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil!! Era tot timpul în contact vizual în fața mea, la 300-400 de metri. Gândiți-vă că am ajuns la 2-3 minute la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil și ieșea fum din mașină. ”, a spus femeia la Antena 3.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version