22.4 C
București
marți, mai 21, 2024
AcasăACTUALITATEPrimul conflict deschis intre Dragnea si Tariceanu: Nu e in regula ce...

Primul conflict deschis intre Dragnea si Tariceanu: Nu e in regula ce se intampla!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

E conflict între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu din cauza șefului ASF. În timp ce Dragnea a anunțat, înainte de Paște că Mișu Negrițoiu va fi demis, acesta e apărat de Tăriceanu. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că este necesar ca situaţia de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) să fie rezolvată cât mai repede şi a precizat că nu ştie de ce s-a întârziat punerea acestei probleme în discuţia Parlamentului.

„Am întrebat şi eu astăzi cine şi de ce întârzie punerea pe ordinea de zi (a Birourilor permanente reunite, n.r.) a acestui raport, nu am reuşit să aflu, dar cu prima ocazie – care va fi foarte, foarte repede – vom discuta acel raport şi sper să pice raportul, ca să rezolvăm odată problema de la ASF. Nu e în regulă ce se întâmplă la acea instituţie. Nu e în regulă ca acea instituţie să reacţioneze atât de târziu la un astfel de comportament al unei societăţi private în România, care totuşi gestionează nişte miliarde ale românilor”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Opoziţia a criticat faptul că, la începutul acestei săptămâni, Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei deputaţilor nu au luat în discuţie revocarea şefului ASF, Mişu Negriţoiu.

„După nişte declaraţii publice şi după nişte intervenţii publice, ASF a făcut ce trebuia”, a spus Dragnea, referindu-se la afirmaţia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia ASF a făcut ce trebuia.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version