18.9 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăMondenPrins drogat la volan, fiul manelistului Nicolae Guta a sarit cu masina...

Prins drogat la volan, fiul manelistului Nicolae Guta a sarit cu masina in sant! Guță: E ceva banal la el

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fiul manelistului Nicolae Guță a fost prins drogat la volan în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Petroșani, au declarat surse din poliție pentru G4Media.ro. Agenții au observat un autoturism căzut într-un șanț, iar la volan era Nicu Guță, în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul era agitat și incoerent, iar după testarea cu aparatul Drug-Test, rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, în urma controlului, în mașină, polițiștii au descoperit o țigară artizanală și 3 muguri de plante, care au fost ridicate pentru verificări.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și i-au suspendat lui Guță jr. dreptul de a conduce autovehicule.

În prima reacție după incident, Nicolae Guță a precizat, într-o intervenție la Antena Stars că pentru fiul său astfel de accidente au devenit banale.

”La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii”, a spus el.

”Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou”, a mai spus Guță.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version