31.3 C
București
miercuri, iulie 10, 2024
AcasăDivertismentPRO TV a depus o oferta sa preia Eurovision!

PRO TV a depus o oferta sa preia Eurovision!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Erdogan atacă Eurovision: ‘Caii troieni ai corupției sociale’

După o ședință de cabinet, președintele turc, Recep Tayyip...

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

PRO TV și Ovidiu Anton își unesc forțele pentru a aduce Eurovision 2016 în România. Pro TV va face o ofertă Uniunii Europeane de Radio şi Televiziune (EBU) în vederea obţinerii drepturilor de difuzare a Concursul cântecului european, care se va desfăşura anul acesta la Stockholm.

De asemenea, Aleksandras Cesnavicius a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că va trimite o scrisoare deschisă organizatorilor Eurosivision pentru a prezenta această situație.

„Este pacat ca Romania nu participa, insa este si mai dezamagitor ce a patit Ovidiu, care s-a pregatit foarte mult pentru concurs.

M-am gandit la acest subiect in weekend, am vorbit cu echipa. Sa fii exclus ca tara nu este corect. Toate televiziunile de stat sunt finantate de oameni obisnuiti. Cu totii ne asteptam sa primim un anumit continut de la televiziunea publica. Cand ma uit la Eurovision, ca un brand in Romania, nu este asociat cu niciun canal. Este un eveniment de importanta nationala. Un eveniment in care toata Europa vine la un loc si impartaseste aceeasi experienta. Intreaga tara este afectata si perceptia despre ea. Sa nu facem nimic si sa acceptam situatia asa este cel mai rau lucru pe care il putem face.

Ovidiu Anton este gata sa participe. Iar noi intervenim sa spunem ca, daca nu puteti da drepturile televiziunii publice, de ce nu putem noi, ca televiziune privata, sa intervenim si sa preluam noi drepturile. Este cea mai buna solutie pentru toata lumea. Vom discuta cu EBU si vom oferi aceasta solutie.


Citeste si:

Fratii de peste Prut propun Romaniei sa mearga impreuna la Eurovision! Ovidiu Anton: E un gest deosebit!

Romania a fost DATA AFARA de la Eurovision din cauza datoriilor TVR! Adio si Campionatul European!


Daca ma uit la ceea ce se intampla din punctul de vedere al romanilor, trebuie sa gasim o solutie. Vrem si am aratat initiativa de a gasi o solutie simpla si civilizata.

Astept ca oamenii sa intre intr-un dialog si sa vedem ce conditii putem indeplini pentru a gasi o solutie si ca Ovidiu sa participe la Eurovision. Din punctul meu de vedere, nu este nimic care sa ne impiedice sa facem asta.

Vom semna o scrisoare deschisa prin care ii vom invita pe cei de la Eurovision sa avem aceasta discutie. Scrisoarea va fi trimisa catre toti organizatorii concursului.

Timpul trece. Daca nimeni nu va lua masuri, finalul este previzibil si trist.

Vom lansa si o petitie online la care va invitam sa participati. Va rugam sa ne sprijiniti in aceasta incercare.”, a declarat șeful PRO TV, Aleksandras Cesnavicius, într-o conferință de presă.

La cat de tarziu s-a luat decizia, totul era pregatit. Noi eram gata sa sustinem acolo momentul Romaniei, materialele erau pregatite. Daca decizia s-a luat atunci cand a fost comunicata, sunt convins ca avem toate materialele pregatite.

Suntem pregatiti inca de luna trecuta, show-ul este gata, piesa este stiuta. Trebuie doar sa ni se dea dreptul sa intoarcem increderea celor care ne-au votat.„, a spus solistul Ovidiu Anton, conform stirilorprotv.ro.

Televiziunea Română (TVR) a fost retrasă dintre membrii EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune) din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, a anunţat EBU pe 22 aprilie, pe site-ul oficial, una dintre consecinţe fiind eliminarea din competiţia muzicală Eurovision.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version