10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEAutoReactie la scumpirile masive. Deputatul Ionuț Stroe: Românii trebuie să fie protejați...

Reactie la scumpirile masive. Deputatul Ionuț Stroe: Românii trebuie să fie protejați de eventuale creșteri nejustificate ale prețurilor la RCA

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Scumpiri pe banda rulantă în 2024

Managerii de întreprinderi din economia românească nu văd cu...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Deputatul Ionuț Stroe a vorbit despre eventualele creșteri ale prețurilor la RCA și a meționat că este important ca ASF să prezinte rapid o analiză a situației, dar și o serie de măsuri concrete.

“Românii trebuie să fie protejați de eventuale creșteri nejustificate ale prețurilor la RCA. Este important ca ASF să prezinte rapid o analiză a situației, dar și o serie de măsuri concrete, pentru a ne putea asigura că situația va rămâne sub control.

Dacă vor exista companii de asigurare care vor specula piața și vor practica tarife exagerate, ASF are responsabilitatea să realizeze controale, să dispună măsuri și să aplice sancțiuni. Același lucru și pentru eventuale fraude care se practică în piață și pentru nerespectarea prevederilor de către asiguratori, prin întârzieri excesive la plata despăgubirilor.

Subiectul este unul cât se poate de serios, iar noi ne dorim să fie tratat într-o manieră profesionistă, într-un cadru argumentat, cu toate datele pe masă. Văd voci în spațiul public care aleg calea populismului și care se joacă cu termeni precum faliment sau insolvență.

Prioritatea principală trebuie să rămână protejarea populației, nu goana după voturi” a declarat deputatul Ionuț Stroe pe pagina sa de Facebook.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version