10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiRomania condusa de mafioti! Un interlop ameninta pe fata sefii din Politie:...

Romania condusa de mafioti! Un interlop ameninta pe fata sefii din Politie: ”Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc, mă!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ameninţări la adresa şefului Poliţiei din Dâmboviţa, din partea unui interlop din Târgoviște. Bărbatul, supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins conducând sub influenţa stupefiantelor, s-a filmat în timp ce îl ameninţa pe şeful Poliţiei. 

În imagini, interlopul scoate un pistol și flutură o grenandă, în timp ce îi jignește pe oamenii legii. 

Polițiștii s-au autosesizat și au demarat o anchetă în acest sens. Interlopul a fost ridicat și condus la sediul poliției pentru explicații. 

„La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postări publicate pe o reţea de socializare, de către un bărbat de 40 de ani, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, deţinerea de droguri pentru consum propriu fără drept, faptă prevăzută de art. 4 din Legea nr. 143/2000 şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal. 

Precizăm ca persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanţe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal. 

În aceasta dimineaţa, 2 august, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia noastră pentru a se efectua activităţi procedurale în cauză. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul nu este la prima abatere. El a mai fost ridicat dintr-o sală de fitness după ce, în aprillie, în timpul protestelor anti-restricţii, a adresat ameninţări la adresa jandarmilor. 

Amenințări la adresa șefului Poliției din Dâmbovița, din partea  interlopului Dragoș Turcu
YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version