30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalRușii au găsit vinovații pentru tentativa de asasinat a lui Robert Fico!

Rușii au găsit vinovații pentru tentativa de asasinat a lui Robert Fico!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Serviciul de informaţii externe al Rusiei (SVR) a transmis miercuri că „elitele globaliste totalitar-liberale” s-ar afla în spatele tentativei eşuate de asasinare a premierului slovac Robert Fico în această lună, a relatat agenţia de presă de stat RIA Novosti, citată de Reuters.

SVR susţine că această acţiune a fost menită să-i intimideze pe cei care au opinii diferite şi acţionează în interesul naţiunilor lor, iar Occidentul încearcă acum să muşamalizeze crima dând vina pe un trăgător singuratic.

„Tentativa de asasinare a premierului slovac Robert Fico arată că elitele globaliste totalitar-liberale trec la o teroare politică deschisă împotriva oponenţilor lor”, susţine biroul de presă al SVR într-un comentariu postat miercuri pe pagina de internet a RIA Novosti.

Premierul slovac, considerat un politician populist, apropiat de Rusia, a fost împuşcat de un bărbat de 71 de ani, identificat de presa de la Bratislava drept poetul Juraj Cintula, care a fost deja „inculpat pentru tentativă de omor”, potrivit agenţiilor internaţionale de presă, scrie Agerpres.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version