12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATES-a aflat DROGUL INVINCIBILITATII pe care il iau jihadistii inainte de A...

S-a aflat DROGUL INVINCIBILITATII pe care il iau jihadistii inainte de A SE ARUNCA IN AER in atentate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Doi tineri cu origini romanesti au murit in masacrul din Israel

Doi tineri cu origini romanesti au pierit in masacrul...

Ursoaica din Italia care a atacat si omorat un om va fi adusa in Romania

Rezervația Libearty de la Zărnești ar putea fi salvarea...

E considerat un adevărat „combustibil” al terorii. Un drog care dezumanizează şi care a fost găsit asupra teroriştilor cu ocazia mai multor atentate. Se numeşte Captagon, iar ei care îl iau se simt invincibili. Nimic nu li se mai pare imposibil, ilegal, imoral.

„Când cineva ia Captagon, se simte mai plin de energie, mai puţin obosit. Dar este doar o iluzie, pentru că oboseala se acumulează. Pentru că este o formă de amfetamină, Captagonul măreşte nervozitatea şi îl face pe consumator să delireze. Mai mult, are impresia că este extrem de puternic”, spune Ramzy Haddad, doctor neurolog, potrivit The Guardian, citat de stiripesurse.ro.

Această senzaţie de invincibilitate e dublată, de cele mai multe ori, de psihoze. Consumatorul nu mai are nicio teamă, ba chiar ajunge să nu mai simtă nicio durere.

În ţările din Orientul Mijlociu, în special în Liban, dar şi în Turcia este o adevărată industrie pentru producerea acestui drog, a cărui substanţă activă e interzisă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii de aproape 30 de ani.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version