23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiSa te mai duci la Muntele Athos? Roman impuscat de un calugar...

Sa te mai duci la Muntele Athos? Roman impuscat de un calugar de la celebra manastire care iesise la vanatoare de pisici

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Muncitorul român care a fost împușcat pe Muntele Athos de un călugăr a fost operat. Totodată, Consulatul României la Salonic a pus la dispoziția familiei bărbatului datele de contact ale unui un avocat care vorbește limba română, informează Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General la Salonic, precizează, la solicitările presei, că a fost notificat telefonic, pe 2 august 2023, cu privire la spitalizarea unui cetățean român în localitatea Polygiros, ca urmare a unui incident soldat cu rănirea prin împușcare a acestuia, și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale pentru a obține informații suplimentare cu privire la identitatea și situația persoanei în cauză.

Potrivit informațiilor obținute de Consulatul General al României la Salonic, românul a fost supus unor intervenții medicale specifice într-o unitate medicală din zonă, iar o anchetă cu privire la circumstanțele producerii incidentului este în desfășurare.

Au luat legătura cu familia

Totodată, MAE precizează că reprezentantul Consulatului General al României la Salonic a pus la dispoziția familiei victimei datele de contact ale unui un avocat vorbitor de limba română și a solicitat poliției rapoartele detaliate privind împrejurările incidentului.

Consulatul General al României la Salonic continuă dialogul cu autoritățile locale, cu unitatea medicală și cu familia persoanei în cauză și acordă asistență consulară în vederea repatrierii.

Muncitorul român ar fi fost împușcat pe Muntele Athos de către un călugăr care trăgea după o pisică.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version