12.4 C
București
duminică, mai 5, 2024
AcasăACTUALITATEScrisoarea SUPERBA a fondatorului Facebook pentru fiica lui, nou-nascuta: Viata ta noua...

Scrisoarea SUPERBA a fondatorului Facebook pentru fiica lui, nou-nascuta: Viata ta noua e plina de promisiuni…

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunţat prin intermediul reţelei de socializare că a devenit tată. Acesta urmează să intre în concediu de paternitate pentru a se ocupa de fiica lui, Max.

A publicat și o scrisoare către fiica sa, Max, un document-manifest prin care îi transmite micuței principii, valori, dar și responsabilitatea de a contribui la o lume mai bună.

„Dragă Max,

Mama ta și cu mine nu avem încă cuvintele să descriem speranța pe care ne-o dai pentru viitor. Viața ta nouă e plină de promisiuni și sperăm că vei fi fericită și sănătoasă astfel încât să te bucuri pe deplin de ea. Ne-ai oferit deja un motiv să ne reflectăm la lumea în care sperăm că vei trăi.


Citeste si:

A murit sotul CELEI MAI IMPORTANTE FEMEI din Facebook! Zuckerberg este IN DOLIU!


Ca și ceilalți părinți, vrem să crești într-o lume mai bună decât a noastră. În timp ce de multe ori, titlurile se focusează pe ceea ce e greșit, din multe puncte de vedere lumea devine mai bună. Sănătatea se îmbunătățește. Sărăcia scade. Cunoașterea crește. Oamenii sunt conectați”, începe scrisoarea fondatorul Facebook, pe contul său personal.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version