13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiSimona Halep nu a fost singura care a folosit acel produs în...

Simona Halep nu a fost singura care a folosit acel produs în acea zi, la US Open

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Declaratiile patronilor Quantum Nutrition Inc firma de la care Simona Halep a cumparat suplimentul ce continea roxadustat sustin ca testele si ancheta sunt destul de indoielnice avand in vedere ca mai multi sportivi au beneficiat de aceste suplimente la US Open. „Simona Halep nu a fost singura care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”, a anunțat firma care a produs suplimentul.

Ea este suspendată 4 ani pentru dopaj, care se vor încheia în octombrie 2026, după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat pe 21 octombrie 2022. În plus, i s-au găsit nereguli și în pașaportul biologic. Konstantino Koveos, unul dintre patronii Quantum Nutrition Inc, firma care a produs suplimentul luat de Simona Halep, roxadustat, a făcut o dezvăluire care poate schimba datele problemei.

Au nevoie de cineva pe care să dea vina. Se dorește ca firma să fie țapul ispășitor. Quantum Nutrition produce suplimente pentru sute de atleți, printre care olimpici sau hocheiști din NHL. Niciun sportiv nu a avut probleme, fiind testați în mod regulat. Iar Halep nu a fost singura atletă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”, a declarat Konstantino Koveos pentru theglobeandmail.com.

Interesant este că Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) nu a anunțat, până în ziua de azi, umele altui sportiv testat pozitiv la ediția trecut a US Open.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version