13.6 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăSocialSanatateSofer pe ambulanta amendat cu 870 de lei pentru ca a lovit...

Sofer pe ambulanta amendat cu 870 de lei pentru ca a lovit un mistret in misiune!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Un ambulanţier din Mehedinţi a fost amendat cu 870 de lei de un poliţist, pentru că, în timp ce se deplasa în viteză către un pacient din Gârla Mare, a lovit un porc mistreţ care i-a ieşit în cale, anunta Adevarul.ro.

Păţania s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 17 septembrie. Fusese solicitată o ambulanţă la un pacient cu epistaxis din Gârla Mare, aşa că la faţa locului a fost trimisă ambulanţa cea mai apropiată de caz, cea de la Cujmir.

Ambulanţierul Alinuş Nărămzoiu împreună cu asistenta medicală au plecat în grabă spre pacient, în jurul orei 0,40, numai că la nici zece minute de la plecare, între Vrata şi Gârla Mare, le-a sărit în faţă un porc mistreţ.

„Între Vrata şi Gârla Mare mi-a sărit un porc mistreţ în faţă, în doi metri, am frânat, dar nu am putut să-l evit, mi-a spart bara, mi-a spart radiatorul. Lângă mine a oprit şi o maşină a poliţiei de frontieră şi m-au întrebat ce s-a întâmplat. Am sunat la 112, a venit o domnişoară poliţistă, a sunat la rândul ei şi a venit un alt poliţist, am înţeles că este şeful de post de la Gârla Mare”, spune ambulanţierul.

Între timp a fost anunţată conducerea Ambulanţei despre accident, pentru că la pacientul de la Gârla Mare trebuia trimisă o altă ambulanţă, cea implicată în accident fiind grav avariată. Nici prin cap nu i-a trecut şoferului de pe Ambulanţă că avea să dea declaraţii împreună cu colega sa timp de aproape cinci ore.

“Noi între timp luasem legătura cu domnul director tehnic al Ambulanţei, ne-a spus să găsim o maşină să mergem la Cujmir să luăm altă ambulanţă care este în staţie să ne deplasăm la caz. Domnul poliţist a spus că dacă părăsim locul accidentului ne face dosar penal pentru braconaj. I-am dat să vorbească cu domnul director tehnic, i-a vorbit foarte urât, a dat telefonul la o parte, nu a vrut să vorbească”, povesteşte Alinuş Nărămzoiu.

Omul mai spune că poliţistul i-a solicitat insistent să se deplaseze la sediul Poliţiei din Vânju Mare pentru a fi testat cu etilotestul, dar în final au mers la Staţia de Ambulanţă din Cujmir pentru continuarea cercetărilor care s-au finalizat undeva în jurul orei 5,30 şi unde a şi fost testat.

Cu privire la acest caz, IPJ Mehedinţi menţionează sec într-un comunicat de presă că “la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi se efectuează verificări interne cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor”. 

Sursa: adevarul.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version