20.9 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATECulturaSoprana Angela Gheorghiu umileste public poporul roman: ”Muzică populară la Paris OMG!...

Soprana Angela Gheorghiu umileste public poporul roman: ”Muzică populară la Paris OMG! Cultura muzicală românească aici s-a oprit?”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

„Ești un laș și un trădător, un alt român, știi bine ce vreau să spun…un alt român, nu mă surprinzi deloc”, așa începe comentariul public al sopranei Angela Gheorghiu la adresa dirijorului român Cristian Măcelaru, după ce acesta a dirijat – în fața Turnului Eiffel – Rapsodia Română la George Enescu.

Pe 15 iulie, de la Paris, Cristian Măcelaru posta pe Facebook o imagine grandioasă din fața Turnului Eiffel. Dirijorul spune: ”a dirija Rapsodia Română de Enescu în fața Turnului Eiffel este unul dintre cele mai speciale momente din viața mea”. „Lui Enescu i-ar fi plăcut să audă cum sunetele iubitei sale compoziții umplu întregul Paris. Trăiască puterea muzicii care ne conectează pe toți”.

Cel mai vizibil comentariu la postare este cel al sopranei de operă, Angela Gheorghiu. Artista îl umilește pe dirijor. Soprana îl face pe tânărul compozitor laș, trădător, needucat cu lacune mari în educație pentru că a studiat muzica în România.

”Muzică populară la Paris OMG! Cultura ta muzicală românească aici s-a oprit?”, îl ceartă soprana Gheorghiu pe Cristian Măcelaru. Artista nu se oprește aici.  „Tu nu ai studiat în toată planeta, dar tu ai studiat în România și atenție, ai mari lacune pe acest subiect.” Între timp mesajul a dispărut, cel mai probabil fiind șters.

Dragoste de Turcia, rușine de România

Soprana nu se află la prima abatere. În postările publice se arată de-a dreptul îngrozită de școala de muzică din România și de instituțiile românești de cultură. În timp ce îl umilește public pe românul Cristian Măcelaru, Angela Gheorghiu trimite bezele pe contul de Instagram al unui tenor turc, pe nume Murat Karahan. Iată ce spune artista: ”Ce norocs ești și eu sunt foarte mândră de tine, de țara ta cu muzicieni și public fantastici.” Printre zecile de emoticoane cu inimioare pupici și aplauze, soprana nu ratează șansa de a-și denigra din nou țara, spunând că niciodată nu a debutat pe o scenă culturală din România, nici măcar la Opera Română.

În timp ce Buhnici umilește femeile prin declarații devenite virale, Angela Gheorghiu umilește toți românii despre care crede și spune că sunt lași și trădători.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version