10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMondenStii colinda lui Fuego ”Impodobeste, mama, bradul!”? Ascunde o POVESTE TRAGICA!

Stii colinda lui Fuego ”Impodobeste, mama, bradul!”? Ascunde o POVESTE TRAGICA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

“Împodobeşte, mamă, bradul” ascunde o poveste tulburătoare. Povestea unei mame care n-a avut şansa să împodobească pomul de Crăciun alături de toţi fiii ei. Nu, nu asta l-a inspirat să o compună, dar, ironia sorţii, femeia cu pricina, greu încercată de viaţă, a fost cea în casa căreia artistul a înregistrat videoclipul melodiei!

“Piesa aceasta, care este de ani buni comentată şi citată, are o poveste emoţionantă. Este un cântec simplu, scris cu gândul la părinţii mei. Am filmat videoclipul prin 2002, alături de Irina Loghin şi de Gheorghe Turda, într-o casă superbă. Proprietarii au murit, din păcate, între timp, dar povestea lor a rămas. Am cunoscut-o pe doamnă şi când i-am văzut casa, am zis că-i musai să facem un clip acolo. Ea avusese trei copii. Unul încă locuia acolo, cu părinţii lui, dar unul murise, iar al treilea, plecat de acasă, nu-i mai căutase de ani buni. A acceptat propunerea tocmai în ideea că poate fiul ei plecat şi înstrăinat va vedea clipul şi va reveni acasă, sensibilizat de mesajul piesei”, a povestit Fuego, pentru libertatea.ro.


Citeste si:

Ce mesaje sa NU postezi, sub NICIO FORMA, de Craciun si Revelion pe Facebook!


“În momentul în care începea melodia, izbucnea într-un plâns sfâşietor, dar n-o auzea nimeni, pentru că volumul muzicii era dat aproape la maximum. Când opream filmările, doamna Viorica îşi ştergea lacrimile şi zâmbea, să nu observ eu”, îşi aminteşte Fuego, de parcă totul s-ar fi petrecut ieri.

Din păcate, ce şi-a dorit doamna Viorica nu s-a întâmplat. Nu ştim dacă fiul ei rătăcitor a văzut sau nu videoclipul, cert e că nu s-a întors acasă şi nici n-a dat vreun semn de viaţă.

“Doamna respectivă a murit cu regretul că povestea din cântec nu s-a îndeplinit şi în viaţa reală. Fiul său n-a căutat- o!”, deplânge Fuego soarta femeii.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version