6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentTopurile zileiTopul bolilor de care te protejezi band BERE!

Topul bolilor de care te protejezi band BERE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Exista mai multe boli de care berea te fereste, datorita efectelor ei benefice asupra organismului. Doar aminteste-ti ca aici este vorba despre un consum moderat (o bere pe zi pentru femei si cel mult doua pentru barbati), si nu sa bei toata noaptea.

Iata 5 beneficii ale berii care ti-ar putea schimba perceptia despre alcool. Tu le stiai?

Poate reduce riscul bolilor de inima

Potrivit unui studiu realizat de Italy’s Fondazion di Ricerca e Cura pe 200.000 de subiect, persoanele care beau o halba de bere zilnic isi reduc cu pana la 31% riscul confruntarii cu o boala de inima. Acest lucru se datoreaza antioxidantilor naturali puternici – fenoli – care se gasesc in aceasta bautura. Atentie, acelasi studiu a arata ca riscul de a suferi un atac dee cord creste la persoanele care consuma cantitati mari de bere.


Citeste si:

Atentionarea nutritionistilor: combinatia de mici cu bere este TOXICA pentru organism!

Cea mai buna veste a zilei: se ieftineste berea la halba!


Te poate proteja impotriva afectiunii Alzheimer

Unul dintre cele mai importante beneficii pentru sanatate ale berii este abilitatea sa te oferi protectie imporiva Alzheimer. Cercetatorii de la Loyola University Chicago Stritch School of Medicine au analizat mai multe studii si au ajuns la concluzia ca bautorii moderati de bere erau cu 23% mai putin predispusi la dezvoltarea unor forme de dementa si afectiuni cognitive, inclusiv Alzheimer, scrie sfatulparintilor.ro.

Sursa: sfatulparintilor.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version