9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăStirea zileiIasiTupeu pana in ultima clipa: Baronul PSD de Iasi si-a turnat asfalt,...

Tupeu pana in ultima clipa: Baronul PSD de Iasi si-a turnat asfalt, pe bani publici, pana la poarta fermei sale

in:

Stiri pe acelasi subiect

Maricel Popa este, din 2016, președintele Consiliului Județean Iași, iar lipsa drumurilor asfaltate este cea mai mare problemă a județului. Aceasta în condițiile în care aici se află cea mai extinsă rețea de drumuri județene din. Nu mai puțin de o mie de kilometri străbat județul, multe fiind de piatră sau pământ, iar alte sute dintre ele au nevoie de investiții majore, arătând acum ca după bombardamentm informeaza psnews.ro.

Șeful PSD Iași a considerat că, pe final de mandat, trebuia să încheie cei patru ani printr-o aroganță de zile mari: a anunțat într-o conferință de presă că va moderniza drumul Grozești-Prisecani-Țuțora. Coincidența face că drumul respectiv trece printr-un câmp ce traversează chiar propria sa fermă din satul Măcărești.””

Deși există numeroase alte urgențe, inclusiv primari sau colegi din PSD au rămas perplecși când au auzit decizia, cu toții cunoscând că singurul argument valid pentru care acel drum merită un covor asfaltic și o investiție mare, este practic accesul lui Popa la proprietatea sa.

Și pentru ca dezmățul să fie total, inclusiv realizarea lucrării a ajuns la un apropiat al lui Maricel Popa. Investiția a fost contractată de firma ieșeană Eky Sam SRL, patronată de Ioan Echimov, abonat la contracte cu consiliul județean Iași și cunoscut ca unul din cei mai apropiați oameni de baronul PSD. Astfel, drumul județean DJ249D: intersecție DJ 249 E – Moreni – Prisăcani – Măcărești – Grozești – intersecție DJ 244 F (Km 7+660 – 36+329). Proiectul are o valoare de 78,7 milioane lei, adică peste 16 milioane de euro.

Citeste mai multe pe psnews.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version