30 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăStirea zileiGorjUn tanar a intrat in Spitalul din Tg. Jiu cu o glezna...

Un tanar a intrat in Spitalul din Tg. Jiu cu o glezna umflata si N-A MAI IESIT VIU!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton a murit

Kenyanul Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton, şi...

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj a fost gasita moarta in casa la doar 47 de ani

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe,...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Un tânăr din Gorj a decedat marți la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Ionuț Vișean a suferit o embolie pulmonară, conform reprezentanților spitalului, asta după ce anterior a fost tratat, tot la Târgu Jiu, de o entorsă survenită în urma unei accidentări la fotbal.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu susțin că tânărul s-a prezentat pe 5 octombrie la Unitatea de Primiri Urgențe, unde i s-a aplicat un aparat gipsat pentru imobilizare, medicii decizând că nu este necesară internarea, informeaza vocea.biz.

Pe 9 octombrie, tânărul a revenit la spital, prezentând simptome de insuficiență respiratorie. A fost trimis la Secția de Cardiologie pentru un examen de specialitate, întrucât acuza dureri în zona toracică. Medicii specialiști i-au pus diagnosticul de embolie pulmonară. Decesul a fost înregistrat marți, la primele ore ale dimineții.

Timp de o oră și jumătate au încercat medicii să-l readucă la viață, însă fără succes. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, pacientul s-ar fi simțit bine până spre dimineaţă.

„A suferit o entorsă pentru care s-a aplicat un aparat gipsat, pentru imobilizare. În seara zile de 9 octombrie, pacientul a avut unele simptome, care au constat în senzații de durere toracică. S-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe, de unde a fost trimis la Cardiologie, pentru un examen de specialitate. S-a suspicionat de către medicul de gardă embolia pulmonară și a fost internat de urgență în Compartimentul de Terapie Intensivă al Cardiologiei pentru monitorizare și tratament. Pe toată perioada, pacientul a fost stabil clinic și hemodinamic. S-au făcut toate investigațiile necesare și s-a administrat tratamentul anticoagulant, conform protocoalelor. Ieri-noapte, la ora 5.00, în plină stare de bine, a suferit un stop cardio-respirator“, a spus Marinela Davidescu, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version