28.8 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăMondenVESTI TRISTE! Preot adus la spitalul unde se afla internat Gabriel Cotabita!

VESTI TRISTE! Preot adus la spitalul unde se afla internat Gabriel Cotabita!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fiicele lui Gabriel Cotabita si-au petrecut ultimele 12 zile la spitalul Floreasca, acolo unde tatal lor se afla in stare grava dupa accidentul cardiac pe care l-a suferit in sala de sport a unui hotel bucurestean.

Aela, Milena si Eliza stau non-stop la capataiul tatalui lor, iar singurele momente de pauza sunt atunci cand fetele ies din spital pentru a „trage” rapid o tigara.

Paparazzii WOWbiz.ro le-au surprins si zilele trecute pe fete intr-un astfel de moment de respiro. Cele trei par sa fi trecut peste socul initial, iar acum par mai degraba preocupate de cum ar trebui sa actioneze in perioada urmatoare pentru a-l aduce pe tatal lor „la viata”.

Absolut intamplator, in momentul in care fetele au fost surprinse de paparazzii, la cativa metri de ele se afla si un perot, care discuta cu familia unui alt bolnav. Prezenta unui om al bisericii in incinta spitalului este un lucru obisnuit, mai ales ca se intampla des ca pacientii aflati in stare grava sa aiba nevoie de impartasanie.

Si fiicele lui Cotabita au apelat la ajutorul unui preot in urma cu cateva zile, atunci cand starea medicala a cantaretului era critica. Intre timp, lucrurile par sa se mai fi indreptat, iar Gabriel Cotabita a dat semne de activitate cerebrala la ultimul RMN efectuat de medici.

Sursa: wowbiz.ro

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version