12.4 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Descoperirea care schimba ISTORIA OMENIRII! Piramida URIASA gasita in Antarctica,...

VIDEO – Descoperirea care schimba ISTORIA OMENIRII! Piramida URIASA gasita in Antarctica, identica cu cea din Egipt!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Carambol pe o autostrada in Egipt: 35 de morti si 60 de raniti!

Accidentul s-a soldat cu „35 de morti, dintre care...

Romanca atacata si ucisa de un rechin in Egipt, in statiunea Hurghada

Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei...

Cautat pentru tepe de milioane, Catalin Botezatu se lafaie in lux in Egipt

Deși datorează mulți bani la creditori și spune că...

Daily Mail din Marea Britanie a prezentat zilele trecute o teorie „ultra-conspiraționistă”: În Antartica ar fi ieșit la iveală o pirmaidă care ar fi o bază extraterestră. 

Conspiraţioniştii au făcut public un videoclip în care pretind că Secretarul de Stat al Statele Unite, John Kerry, a ajuns în această zonă săptămâna trecută pentru a vizita o bază extraterestră care se află în această piramidă, spune Daily Mail și preluat de descopera.ro.

Răspunsurile ca urmare a acestui videoclip au variat, iar unii dintre cei care l-au vizualizat au susţinut această teorie, însă cei mai mulţi s-au poziţionat împotriva acesteia. Mai mult, câţiva dintre cei care au vizualizat acest videoclip au glumit pe seama sa, spunând că John Kerry se afla acolo din alte motive, precum cel de a face îngeri în zăpadă.

Încă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminentă şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. “Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii.”

Piramidele, în general, sunt un subiect de interes pentru conspiraţionişti. În luna octombrie, un videoclip din mediul online a susţinut că în zona Triunghiului Bermudelor se afla o piramidă, care a fost văzută ca motivul pentru care s-au prăbuşit atâtea avioane şi s-au scufundat nenumărate vase.

Vezi aici Video:

Ce crezi că este acolo?

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version