13.9 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDosarVIDEO - Fostul agent secret Edward Snowden A DEMONSTRAT cum puteau fi...

VIDEO – Fostul agent secret Edward Snowden A DEMONSTRAT cum puteau fi dejucate ATENTATELE TERORISTE din Bruxelles!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...
Atentatele din Bruxelles care au îngrozit toată omenirea puteau fi dejucate. Asta e afirmaţia şocantă a unui fost lider american care vine şi cu dovezi în susţinerea afirmaţiilor sale. Edward Snowden, fostul consultant al Agenţiei Naţionale americane pentru Securitate (NSA), susține că atentatele de la Bruxelles puteau fi prevenite.

Snowden face referire la informațiile pe care Turcia le avea despre teroriștii care s-au aruncat în aer la aeroport și metrou, și pe care le-a comunicat autorităților belgiene cu mult timp înainte de atentate, scrie Mirror. Mai mult, Snowden a subliniat că același lucru s-a întâmplat și cu frații Tsarnaev, autorii atentatelor de la maratonul din Boston, despre care Rusia a informat din timp SUA cu privire la orientarea lor extremistă, scrie stiripesurse.ro.

Edward Snowden a făcut aceste declarații prin Skype pentru o conferință organizată de o universitate din Arizona, însă dintr-o locație secretă din Rusia, unde i s-a oferit refugiu pentru a nu ajunge pe mâna justiției americane. SUA îl consideră responsabil pentru dezvăluirea unor programe globale de spionaj electronic ale serviciilor secrete americane, spune Antena 3.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version