25.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - Iohannis se leapada de Antena 3! ”Am inteles mesajele romanilor...

VIDEO – Iohannis se leapada de Antena 3! ”Am inteles mesajele romanilor pe Facebook!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

ANAF-ul a terminat cu averile politicienilor si a inceput cu averile influencerilor!

ANAF-ul a terminat de verificat averile politicienilor si altor...

Fiul lui Buzatu la Antena3: „M-a socat suma de bani uriasa, monstruoasa”

Fiul presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat...

Prezentator Antena 1: La Insula Iubirii, „opt din zece ispite fac videochat”

Muzicianul Florin Ristei, care este și prezentator la Antena...

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri seară, la Bruxelles, că a înțeles mesajul românilor pe Facebook și a venit cu explicații pentru a-și lămuri declarațiile în care cataloga drept heirupistă acțiunea ANAF-ului în relația cu Trustul Intact.

„În legatură cu îngrijorarea care a apărut în spaţiul public în urma afirmaţiei referitoare la o posibilă evacuare a unei televiziuni, este necesar sa fac câteva precizări. Nu există niciun fel de intenţie din partea mea, nu a existat şi nu are de ce să existe, să apăr pe cineva în faţa legii. Este evident, şi am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată.

Eu sunt convins că România este un stat de drept, va rămâne un stat de drept şi voi lupta pentru ca România să rămână un stat de drept. Nu există niciun fel de discuţie aici. În acelaşi fel însă sunt ferm convins că dreptul la liberă exprimare, dreptul la informare şi libertatea presei sunt dintre cele mai valoroase bunuri câştigate la Revoluţia din decembrie 1989. Şi cred că oricând apare posibilitatea ca acestea să fie suprimate, nu neapărat dintr-o intenţie, dintr-o abordare stângace câteodată, acest lucru trebuie atenţionat.

Eu nu sunt apropiat de această televiziune, de acest trust de presă. Poate unii sau alţii îşi amintesc că, dimpotrivă, în campania din noiembrie – decembrie 2014, în campania media care s-a purtat, accentele au fost tocmai de altă natură.


Citeste si:

Sute de mii de romani IL INJURA pe Iohannis pentru sustinerea Antenei 3! Tudor Chirila: Trebuie sa FII PROST!

”Ai devenit SLUGA AMERICANILOR, ba!” Raspuns GENIAL al lui Iohannis in fata unui nemultumit!


Am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit in aceste zile via Facebook”, și-a încheiat președintele declarația de la Bruxelles, pe care a susținut-o după încheierea summitului UE dedicat Marii Britanii, informează Digi24.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version